Kinga Varga, la A List Designers Boutique

Al treilea designer pe care-l găzduim în buticul nostru șic din București Mall este Kinga Varga, ale cărei creații vei putea să le admiri și, bineînțeles, să le achiziționezi începând de azi, 4 mai, timp de trei săptămâni, până pe 24 mai.

Împletita într-un stil minimalist și plină de culori calde naturale, cu accente cromatice săturate, noua colecție pentru primăvară-vara 2018 semnată Kinga Varga continuă seria colecțiilor Resort. Cu gândul la briza marii și nisipul fin, colecția te transpune într-o atmosfera tropicală și umedă. Colecția este realizată în cea mai mare parte din dantelă tricotată fin și din bumbac. Accente corai, albastru regal, portocaliu săturat, colecția are un aer proaspăt și relaxat. Diversitatea texturilor joacă și ele un rol important, iar detaliile tricotate într-o tehnoligie modernă împreună cu nelipsitele aripi – semnătura Kinga Varga – apar în colecție la un nou nivel.

„Am creat texturi în relief m-am jucat cu forme simple, minimaliste și transparențe subtile“, a declarat Kinga Varga.

Așadar, după ce în edițiile trecute ți-ai înnoit garderoba cu creațiile Venerei Arapu și ale Izabelei Măndoiu, începând de azi, timp de trei săptămâni (până pe 24 mai), poți achiziționa piese din cea mai recentă colecție a Kingăi Varga, la A List Designers Boutique, din București Mall (Lounge Area, parter).

A List Designers Boutique este un magazin de unde poți achiziționa piese din cele mai recente colecții a patru dintre cei mai cool designeri români (următorul va fi anunțat în curând). Prin acest proiect, A List Magazine și București Mall își propun să susțină designul autohton și le oferă designerilor un spațiu în care aceștia își pot vinde creațiile. Așa cum te-am obișnuit, susținem designerii români și căutăm încontinuu noi căi de a le face cunoscută munca creativă.

#alistdesignersboutique #ilovebucurestimall

Categorii Lifestyle