Kim Kardashian West prezice un nou trend în materie de încălțăminte

Fie că îți place Kanye West sau nu, trebuie să recunoaștem cu toții că estetica lui are o infleunță foarte mare asupra trendurilor. Colecțiile Yeezy mai vechi au popularizat extrem de mult piese precum sock boots sau botinele din plastic transparent pe care le-am văzut peste tot sezoane de-a rândul, recreate de diverse alte branduri sau postate obsesiv pe Instagram. În plus, show-urile Yeezy sunt un highlight al Săptămânii Modei de la New York – chiar și când Kanye a întârziat cu câteva ore începerea unei defilări, obligând publicul și modelele să aștepte în căldură insuportabilă, majoritatea presei și a vedetelor invitate au rămas să vadă show-ul.

În septembrie 2017, Kanye nu a prezentat Yeezy Season 6 în cadrul NYFW. În schimb, la jumătatea lunii decembrie, noua colecție a fost dezvăluită publicului într-un mod inedit – timp de două zile, soția lui Kanye, Kim Kardashian West, a ieșit în diverse locuri din Calabasas (cartierul din L.A. în care locuiesc cei doi) purtând un total de 16 outfituri documentate atât pe Twitter chiar de către ea, cât și de un grup de paparazzi care au urmărit-o peste tot. Ideea de guerilla fashion show a lui Kanye a funcționat – pre-comenzile au început să curgă imediat.

Seara trecută, Kim a mai dezvăluit un look din noua colecție a lui Kanye – un outfit monocrom format dintr-o salopetă workwear-inspired și o geacă stil cojoc, accesorizat cu o pereche de botine reflectorizante. Și… simple as that – un nou trend de naște. Acest gen de botine au fost deja văzute pe Dakota Johnson, Emily Ratajkowski și Kendall Jenner și, la fel ca în cazul botinelor-șosetă sau al cizmelor și pantofilor din plastic transparent, care au fost epuizate în scurt timp după apariția lor pe site-ul yeezysupply.com, noile botine reflectorizante pe care le poartă Kim sunt, în mod sigur, genul de item care va zbura de pe rafturi.