Kenzo lansează o colecție-capsulă inspirată de Cartea Junglei

kenzo cartea junglei

Într-un omagiu adus remake-ului live-action al Cărţii Junglei, ce urmează să apară în cinematografe în această lună, Kenzo a făcut echipă cu studiourile Disney pentru a crea o colecţie-capsulă inspirată de îndrăgitul film.

Duo-ul de designeri de la cârma direcţiei creative a casei Kenzo – Humberto Leon şi Carol Lim, au studiat arhivele peliculei animate lansate în 1967, împrumutând schiţe originale ale personajelor.

„A fost incredibil. Am avut ocazia să vizionăm nişte segmente din filmul original nemaivăzute de public până acum, şi să vedem procesul care a stat în spatele creării lor a reprezentat cea mai captivantă parte a acestei colaborări”, a povestit Leon, conform Vogue.com.

3a1

Detaliile împrumutate din schiţele animaţiei au fost îmbinate cu motive florale scoase la lumină din arhivele Kenzo, şi imprimate pe cămăşi masculine din poplin, rochii din mătase şi pantaloni capri. De asemenea, imaginea personajului Shere Khan înlocuieşte iconicul logo cu cap de tigru de pe sweatshirt-urile signature ale brand-ului.

Colecţia-capsulă, care include atât o linie feminină, cât şi una masculină, va fi disponibilă în ediţie limitată începând cu 8 aprilie, într-o serie de magazine Kenzo din întreaga lume, alături de un set de boutique-uri multibrand, department stores, precum şi online.

Foto: kenzo.com