Kendall Jenner la cârma creativă a campaniei adidas Originals by Olivia Oblanc

kendall jennerKendall Jenner e ambasador adidas Originals din mai anul trecut, însă odată cu noua campanie adidas Originals by Olivia Oblanc, modelul s-a implicat mai mult în procesul de creație.

Colecția pentru primăvară-vară 2019 e fomată din 15 piese –sweatshirts roșii și galbene, jachete, pantaloni sport etc. – toate cu siluete orientate către funcționalitate. Campania colecției a fost filmată de trei regizori tineri, Kendall Jenner și Olivia Oblanc alegând doar varianta video pentru prezentarea colecției.

„Olivia și cu mine am reunit o serie de trei regizori tineri, extrem de talentați și fiecare a creat un film bazat pe modul în care au interpretat colecția. Leonin Ward a lucrat cu un  grup incredibil de dansatori din cartierul său, Ronan McKenzie a avut o abordare industrială, iar Stephen Isaac-Wilson, una visătoare și frumoasă. Sunt foarte diferiți, dar au această energie brută în comun“, a declarat Kendall într-un interviu pentru Vogue.

Întrebată cum a fost să lucreze cu Olivia, răspunsul ei a fost: Ușor. Avem gusturi foarte asemănătoare în ceea ce privește muzica, arta și stilul, așa că am fost amândouă atrase de aceiași regizori pentru campanie“.

adidas Originals by Olivia Oblanc a intrat în magazine și online, pe adidas.com, din 17 noiembrie.

View this post on Instagram

@OliviaOblanc makes a triple striped debut. Tap the icon bottom left to shop #adidasOriginalsbyOliviaOblanc Film by @LeonnWard

A post shared by adidas Originals (@adidasoriginals) on

Foto: hepta.ro