Kelly Osbourne, de nerecunoscut în cele mai recente imagini lansate pe social media

kelly osbourne transformare

Kelly Osbourne este de nerecunoscut în cele mai recente imagini lansate pe Instagram – transformarea ei este radicală și a trezit numeroase suspiciuni că și-ar fi făcut mai multe operații estetice. Ce are de zis vedeta? 

Kelly Osbourne (36 de ani), cântăreață, vedetă de reality-show și, nu în ultimul rând, fiica celebrului rocker Ozzy Osbourne, continuă să surprindă pe toată lumea cu noile imagini publicate pe conturile ei de social media. Vedeta a slăbit spectaculos în ultimii ani, dar gurile rele pun shimbarea radicală a aspectului ei și pe seama operațiilor estetice.

kelly osbourne transformare

Kelly Osbourne s-a confruntat dintotdeuna cu problemele de greutate și a urmat mai multe diete yo-yo, care dădeau rezultate pe termen scurt, ca mai apoi vedeta să revină la forma ei inițială. Cel mai recent, Kelly a trecut printr-un proces spectaculos de slăbire, de aproape 40 de kilograme, care i-a schimbat look-ul la aproape 180 de grade. Vedeta de reality-show a negat că ar fi apelat la chirurgia plastică pentru a-și modifica aspectul.

”Vreau să fie foarte clar. Nu sunt o mincinoasă. Nu mi-am făcut niciodată operații estetice. Cel puțin nu încă”, declara aceasta în decembrie 2020.

kelly osbourne transformare

Kelly a fost dintotdeauna transparentă în lupta ei cu kilogramele în plus și a povestit că s-a supus unei operații de bypass gastric pentru a slăbi. De asemenea, ea mai recunoscut că și-a făcut și injecții cu botox în frunte și în obraji, precum și în buza superioară.

Vedeta nu s-a confruntata numai cu probelemele de greutate, ci și cu dependența de alcool și a povestit recent că a avut o nouă cădere după patru ani de abstinență de la alcool. Ea nu a făcut niciun comentariu față de urmăritorii ei de pe Instagram, care fie au admirat noul ei look fieau făcut afirmații răutăcioase. ”E incredibil ce poate să facă chirurgia estetică”, a sris cineva. ”Erai frumoasă și înainte și ești frumoasă și acum”, a adăugat alt urmăritor.

Foto: Hepta, Instagram

Categorii Lifestyle