Keeping Up with Alist: Testăm noua gama AVON Distillery

Toamna vine cu multe noutăți, iar noi, fetele din redacția A List Magazine, ne-am hotărât să facem mici schimbări în viața noastră. Nicoleta s-a hotărât să adopte un stil de viață mai sănătos, Alina vrea să aducă puțină culoare în garderoba ei, Monica vrea să afle care este machiajul perfect pentru ea, iar eu, încântată de noutățile aduse de noua gama Avon Distillery, le-am sugerat fetelor produsele ideale pentru tenul lor.

Gama Avon Distillery aduce în prim plan produse obținute din ingrediente naturale, fără parfum și iritanți, fiind potrivite pentru toate tipurile de piele. Cele 5 produse sunt menite să acopere toate nevoile pielii pe tot parcursul zilei. Așadar, putem vorbi despre 5 produse născute din ideea de “green beauty” pe care orice femeie ar trebui să le introducă în rutina sa de skincare: demachiantul Clean Break, uleiul facial Purify, crema de zi cu SPF mineral Shade The Day, crema de noapte Sleep Potion și pudra cu 100% Vitamina C – C Shot.

Pudra C Shot este concepută pentru a fi combinată fie cu uleiul facial Purify, un ulei regenerant care nu încarcă tenul, fie cu crema de noapte Sleep Potion – aliatul tău pentru hidratarea perfectă pe timp de noapte, fiind ideală pentru aplicare înainte de culcare. Crema de zi Shade The Day conține SPF mineral, dar și ingrediente care îți asigură hidratarea optimă pe tot parcursul zilei.

Cât despre demachiant, acesta este un game changer! Textura sa se transformă în contact cu pielea și topește machiajul în doi timp și trei mișcări! Dacă ești curioasă ce impresie ne-a lăsat nouă gama AVON Distillery, te invităm să urmărești noul episod Keeping up with Alist!

Gama AVON Distillery va fi disponibilă în România începând cu 17 octombrie.

Categorii Video