Video – Keeping Up with Alist – episodul 98

Hey, A listes!

A mai trecut o săptămână super intensă, în care, ca de obicei, am avut fel de fel de activități. A venit rândul meu să ”documentez” aceste activități, așa că, dacă vreți să știți cum arată o zi din viața mea, aflați în clipul de mai sus.

Vremea a fost cel puțin schimbătoare și vă poate lăsa impresia că am filmat pe perioada a 3 anotimpuri, pentru că în prima zi a plouat, apoi am avut parte de un soare de primăvară, iar a treia zi a nins. Și bis! :)) Dar pentru că nu vremea este topicul zilei, să trecem la partea de activități.

Micul dejun e un ”must” pentru mine așa că, în diminețile mai ”fericite” – atunci când nu trebuie să deszăpezesc mașina, sau nu sunt pe fugă – încerc să ajung la Frudisiac, de unde îmi iau granola preferată și un flat white. Ziua poate, acum, să înceapă 😀

Inevitabil, fac și mișcare în fiecare dimineață, și nici nu e nevoie să merg la sală pentru asta: am de urcat câteva etaje până la sediul agenție de publicitate la care lucrez – Republika – dar scările astea au ceva ”aparte”.  Noroc cu biroul funky și colorat, care mă face să uit de efortul depus pe scări.

După birou – sport pe bune. Săptămâna asta am combinat alergări cu antrenamente body pump și stretching.

Evident că din programul săptămânal nu lipsesc filmările, de unde îmi iau doza de râs și voie bună.

La cea mai recentă filmare l-am avut invitat pe Răzvan Exarhu, cu care am făcut o călătorie culinară memorabilă și amuzantă și de la care am învățat un cuvânt nou, pe care nu-l pot pronunța :D. Dar asta în următorul video In The Sport Light.

Am intrat și la apă săptămâna asta (la propriu), pentru că sportul preferat al Andreei este înotul, deci a trebuit să mă conformez.

.

Cu toate că ar mai fi fost multe activități pe listă, n-am reușit să surprind tot, dar vă las să vedeți video și aștept niște sugestii/recomandări despre time management.

Ne vedem luni!

Categorii Video