Keeping up with A list, episodul 105

Bună, sunt Dana Păun și vă invit în universul meu. Cum? Cu un click pe video de mai sus veți vedea cum arată o săptămână de a mea. De la filmări la pictat, de la scos câinele la plimbare la distracție ad-hoc, de la filmări de fashion la live-uri serioase și întâlniri de business.

Lucrez in domeniul creativ și ca atare nici o zi nu seamană cu alta. Dacă mi-aș filma și activitatea de săptămâna viitoare, noul clip ar arăta cu totul și cu totul altfel. Sunt foarte norocoasă să fac ce îmi place și mă bucur că acum câțiva ani am luat decizia de a părăsi mediul corporate și a mă arunca în dansul vieții creative.

Mărturisesc că m-am gândit de câteva ori pe parcursul săptămânii să filmez și să arăt doar partea “glossy” a vieții, însă sunt o mare susținătoare a autenticității. Iată, chiar așa arată o săptămână din viața unui om care se ocupă și încearcă sa dezvolte un business de fashion, care produce video-urile la revista pe care tocmai o citiți, care filmează și poartă cele mai noi trenduri ( alături de Bianca Naumovici) în emisiunea Trend Challenge, care încearca să picteze și să deseneze și care nu pierde nici un moment de distracție, mai ales când invitația vine de la un alt mare fan al dansului, Andreea Esca.

Ne revedem în fiecare vineri la emisiunea Trend Challenge și pe stories. Pe instagram stories, acolo este “viața adevărată”.

Categorii Lifestyle

Categorii Video