Keeping Up With A List – Cum a fost la Gala Premiilor Gopo 2019

keeping up with a list

O mulțime de vedete din lumea filmului și nu numai s-a adunat la cea de-a XIII-a ediție a Premiilor Gopo, derulată la Teatrul Național București, și am fost și noi acolo să luam pulsul serii.

Am facut pronosticuri legate de câștigători, am admirat ținutele elegante și am savurat atmosfera de gală din foaierul teatrului la un pahar de șampanie.

Iulia Lumânare, câștigătoarea premiului Gopo pentru Cea mai bună actriță în rol secundar, pentru filmul ”Pororoca”, a venit la eveniment într-o rochie vaporoasă albă, creată de Dorin Negrău, cel care îi asigură ținutele pentru evenimentele de gală, iar actrița Ioana Flora, prezenta în concurs cu scurtmetrajul ”Cadoul de Crăciun”, a purtat o rochie creată de Alina Cernătescu.  Actorul Andrei Aradits, care deține unul dintre rolurile prinicpale din serialul ”VLAD”, de la PRO TV, și-a exprimat dorința de a fi nominalizate și serialele la următoarele Gale Gopo, iar Fabuloasele Diana Enciu și Alina Tanasă au ghicit marele câștigător al serii, filmul ”Moromeții 2”.

Vezi care a fost atmosfera într-o seara încărcată de glamour și de vedete, la cea mai importanta gală a filmului românesc.