Keeping Up With A List – Cum a fost la A List Designers Boutique – Moon by Dana Rogoz și Lisa&Co

Invitatele celei mai noi ediții A List Designers Boutique sunt Dana Rogoz,  cu brandul ei de accesorii Moon și Lisa&Co, creatoare de bijuterii. Până pe data de 12 mai, găsiți creațiile celor două în București Mall (lounge area), de unde vă puteți înnoi garderoba de primăvară cu cele mai cool accesorii.

andreea esca dana rogoz a list designers boutique

Evenimentul de lansare a strâns laolaltă prieteni și colaboratori, care au venit să ia pulsul modei de primăvară și să vadă cele mai  noi colecții de poșete și de bijuterii. Dana Rogoz își prezintă noua colecție de primăvară, care conține poșete în culori pastelate și aprinse, cu imprimeuri vibrante, gata de purtat la orice ținută, de zi sau de seară.

Lisa&Co creează bijuterii deosebite, din pietre și metale prețioase, iar highlight-ul colecției de la A List Designers Boutique sunt perlele keshi și cele baroc, piese foarte rare pe piața de bijuterii.

Alist Designers Boutique este un magazin de unde poți achiziționa piese din cele mai recente colecții ale unora dintre cei mai cool designeri români. Prin acest proiect, Alist Magazine și București Mall își propun să susțină designul autohton și le oferă designerilor un spațiu alternativ în care aceștia își pot vinde creațiile.

Vezi cum a fost la evenimentul de lansare A List Designers Boutique – Moon by Dana Rogoz și Lisa&Co și alege-ți accesoriile preferate pentru o primăvară în tendințe!