Keeping Up With A List, episodul 93

Azi ne petrecem ziua împreună cu cinci femei de succes – Alina Tanasă și Diana Enciu (Fabulous Muses), Diana Cosmin (Fine Society), Dana Săvuică și colega noastră, Dana Păun, pe care, în episodul Keeping up with A List de astăzi le-am invitat să ne dezvăluie câteva dintre secretele lor de frumusețe. Pielea este întotdeauna cel mai important aspect atunci când vine vorba de machiaj (și nu numai). Majoritatea femeilor poartă zilnic machiaj, tocmai de aceea, îngrijirea tenului trebuie să se afle pe lista de priorități a acestora.

Deoarece suntem mereu pe fugă, Nivea vine în ajutorul nostru cu un tratament extrem de accesibil din toate punctele de vedere. Tratamentul e disponibil sub forma două fiole, care conţin de 5 ori mai mult acid hialuronic decât crema NIVEA CELLULAR – cremă pe care deja multe dintre femei o cunosc și o folosesc constant. Conținutul celor două fiole resigilabile, extrem de mici și de ușor de transportat, este destinat utilizării timp de 14 zile. De două ori pe zi, dimineața și seara, se aplică o cantitate foarte mică de produs (cât mărimea unui bob de mazăre) și se masează pe toată fața. Este ideal faptul că, acest produs intră imediat în piele, astfel încât putem începe să aplicăm produsele de machiaj imediat după.

Ele au testat și ne-au împrătășit experiența lor. Nu numai că au observat rezultate de la prima aplicare, dar ar dărui acest produs atât persoanelor dragi, cât și oricărei femei care își iubește tenul.

Categorii Video