Keeping Up with A List, episodul 89

Zi de zi, venim cu câte un clip nou pentru voi – fitness tips, sfaturi de dieta și nutriție de la vedete, beauty how-tos, fashion trend reports, interviuri cu oameni din artă, filme, muzică… ba chiar și mini-vloguri cu viețile noastre. Dar te-ai întrebat vreodată ce se întâmplă în spatele camerei de filmat atunci când producem aceste clipuri?

În episodul Keeping Up With A List de astăzi, Dana ne duce în culisele unei filmări. Pentru azi, întâmplarea face că am filmat cu două camere noi din gama Lumix G de la Panasonic. Este vorba despre GX800 Și GX80, un set de camere foto mirrorless.

Ce presupune o cameră mirrorless? Sunt acele camere foto care utilizează obiective interșanjabile şi care, aşa cum sugerează şi numele, nu utilizează niciun fel de oglindă, aşa cum sunt cele regăsite pe modelele DSLR.

De fapt, suntem pregătiți să punem pariu că vom mai folosi camere Lumix G și la alte filmări. Căci există mai multe modele Lumix, pe lângă cele pe care le-am folosit noi – Lumix GH5, GX8, G80, G7 (pe care le găsești aici) – și toate au caracterstici care ne sunt de mare folos pentru un shooting de calitate. Ba mai mult, le putem folosi și pentru vlogging sau atunci când mergem în vacanțe pe care, bineînțele, nu vrem să le uităm.

Ambele camere pe care le-am folosit sunt compacte, ușoare, silențioase – ba chiar au și o funcție de focalizare ulterioară care ne-a încântat foarte mult (focalizarea se poate seta cu uşurinţă, cu o atingere, chiar şi DUPĂ realizarea fotografiei).

Și încă ceva care ne-a plăcut mult- graţie aplicaţiei Panasonic Image App şi conectivităţii Wi-Fi încorporate, camerele pot fi controlate de la distanță, prin telefon, iar fotografiile sau clipurile pot fi urcate pe rețelele sociale direct din aparat!

Te invităm, așadar, să intri în culisele filmărilor pentru A List Magazine – urmărește clipul de mai sus!

Categorii Video