Katy Perry vrea să devină vegană

katy perry vegana

Katy Perry este în plin proces de schimbare a stilului de alimentație și spune ca e pe cale să devină 100% vegană.

Katy Perry (36 de ani) a împărtășit adesea amănunte despre modul ei de alimentație și despre felul în care vrea să scape de greutatea acumulată după sarcină, iar acum, vedeta e gata să îmbrățișeze stilul de viață vegan, pe care îl va aplica și în alimentația cătelului ei, Nugget.

Vedeta a spus recent că va continua să fie deschisă către mai bine și că se apropie de statutul de full-time vegan.

View this post on Instagram

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

”Sunt 95% gata să devin 100% vegană. Cățelul meu, Nugget, m-a însoțit în această călătorie în ultimele patru luni.” Declarațiile vedetei au trezit numeroase reacții din partea fanilor, atât pozitive cât și negative, iar unele dintre acestea au combătut decizia ei de a-și supune animalul de companie unui regim de viață baat numai pe plante.

Organizația PETA, care se ocupă de protecția animalelor, a susținut decizia cântăreței și a recomandat câteva produse vegane destinate animalelor.

Katy Perry a mai făcut câteva destăinuri despre noul stil de viață pe care vrea să-l adopte anul acesta. ”Pentru mine, 2020 a fost despre reziliență. Anul acesta, mi-am promis că voi medita mai mult. Meditația transcedentală mi-a schimbat viața profund în ultimii 10 ani și, pentru mine, a fi deschisă la mai bine înseamnă să fiu dispusă să schimb lucruri minore care să ajute la îmbunătățirea minții, a corpului și a spiritului și sa ajute să te conectezi mai bine cu lumea”,  a declarat Katy Perry.

Vedeta a devenit mama unei fetițe, Daisy Dove, în luna august a anului trecut.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle