Katy Perry va lansa o linie de pantofi cu prețuri accesibile

1111

Săptămâna trecută, Jennifer Lopez anunţa că va crea o colecţie-capsulă de pantofi în colaborare cu Giuseppe Zanotti, iar acum este rândul unei alte artiste de a se aventura în industria modei ca designer de încălţăminte.

Katy Perry tocmai a anunţat că are în lucru o linie de pantofi în colaborare cu Global Brand Group. Colecţia va putea fi achiziţionată din department stores precum şi alte boutique-uri specializate începând cu sezonul primăvară 2017.

Veştile bune nu se opresc aici – Katy a anunţat că preţurile pentru colecţia sa de pantofi vor fi cât se poate de accesibile, mai exact, între 59 şi 299 de dolari (aprox. 234 şi 1.186 lei) Să contribui în spaţiul modei accesibile cu ceva este de o vreme un ţel creativ pentru mine”, a spus artista. Să lansez o colecţie de încălţăminte e un prim pas ideal. După ani în care am investigat şi căutat parteneri spre a găsi potrivirea perfectă pentru debutul liniei mele, am descoperit că Global Brands rezonează cel mai bine cu iniţiativele mele artistice. Îmi înţeleg viziunea, obsesia pentru detalii şi au un reach internaţional şi resursele necesare pentru a-mi aduce ideile la viaţă”.

Luând în calcul schiţele pe care artista le-a dezvăluit (care includ detalii din vinil, acrilic şi piele metalizată), colecţia reflectă spiritul jucăuş şi estetica maximalistă pentru care aceasta este cunoscută (Katy este o fană declarată a lui Jeremy Scott, care o îmbracă adesea în ţinute care mai de care mai extravagante şi mai pline de culoare, iar linia de pantofi pare să urmeze acest stil).

Foto: Global Brands