Katy Perry a devenit mamă. Ce gest a făcut tatăl fetiței, Orlando Bloom

Artista a devenit mamă pentru prima dată, miercuri, 26 august, iar faptul că a născut în plină pandemie de coronavirus nu le-a diminuat bucuria celor doi părinți celebri. Katy Perry a adus pe lume o fetiță care se va numi Daisy Dove Bloom, iar Orlando Bloom, tatăl fetiței, a răspândit marea veste.
Actorul a postat o imagine adorabilă cu micuța, via UNICEF, organizație unde el și logodnica sa sunt ambasadori.
“Suntem îmbătați de iubire și entuziasmați de venirea pe lume a fiicei noastre. Dar știm că suntem norocoși și nu toată lumea are parte de o naștere liniștită ca a noastră. În întreagă lume sunt probleme în domeniul medical și la fiecare 11 secunde o mamă sau un nou născut își pierde viața, de multe ori din cauze care puteau fi preîntâmpinate. De când cu COVID-19, viața multor non-născuți este la mare risc din cauza lipsei accesului la apă, la săpun, la vaccinuri sau la medicamente care să prevină boala. Ca părinți de nou-născut, asta ne frânge inima și empatizăm acum mai mult că niciodată cu părinții cu probleme”, au spus într-un comunicat Katy Perry și Orlando Bloom.
Cuplul de vedete trebuia să se căsătorească în luna aprilie a acestui an, iar ceremonia ar fi avut loc în afara teritoriului Statelor Unite. Aceasta a fost a doua dată când Katy și Orlando și-au amânat nunta, programată inițial în decembrie 2019. Ceremonia urma să aibă loc în Japonia, însă decizia a fost luată din cauza temerilor legate de coronavirus. Cântăreața în vârstă de 35 de ani finalizase toate planurile pentru ca totul să fie perfect pentru ei și cei 15o de oaspeți, însă i-a fost teamă să-și invite oaspeții  în Japonia, în actualele condiții, potrivit People.

Categorii Lifestyle