Katie Holmes și Jamie Foxx se despart?

katie holmes jamie foxx

Chiar dacă se zvonește de ani buni că actrița și Jamie Foxx formează un cuplu, cei doi nu au confirmat niciodată acest lucru. Cu toate acestea, presa internațională, mai exact Radar Online, scria săptămâna trecută că cei doi s-au despărțit. Nu se aștepta nimeni la un răspuns, însă Katie Holmes, indirect, a „vorbit“ pentru prima oară despre relația sa cu Jamie Foxx.

Reprezentatul lui Katie Holmes a răspuns pentru revista People că „știrea publicată de Radar Online, cu privire la despărțirea dintre cei doi, este neadevărată“. Ceea ce confirmă, de fapt, că relația dintre cei doi există, mai mult, e încă „activă“.

Jamie Foxx Katie Holmes

De când au fost văzuți împreună în Hamptons dansând, în 2013, zvonurile că Jamie Foxx și Katie Holmes formează un cuplu au început să prindă contur. Chiar dacă de fiecare dată când erau întrebați negau acest lucru, primul moment decisiv în favoarea zvonurilor a fost în 2015, când cei doi au fost fotografiați ținându-se de mână. Apoi, de-a lungul timpului, au urmat o serie de evenimente care dădeau din ce în ce mai mult de înțeles că sunt împreună, zile de naștere petrecute împreună, vizitele pe care și le-au făcut pe platorurile de filmare, alte fotografii în care se țineau de mână etc.

Cu un zâmbet larg și o schimbare binevenită de look, Katie pare o altă femeie, după divorțul de Tom Cruise. Una încrezătoare în forțele proprii și dispusă să facă lucruri mărețe la Hollywood.

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle