Katherine Heigl și-a scos la vânzare cabana de la munte

În ultima perioadă, tot mai multe vedete își scot la vânzare o parte din proprietățile pe care le dețin. Katherine Heigl și soțul său Josh Kelley își listează și ei ferma din Utah pentru suma de 4 milioane de dolari.

Cuplul și copiii lor au petrecut o bună parte din carantină, anul trecut, pe această proprietate din munți care se întinde pe o suprafață de aproape 15,5 acri. Reședința Rocky Mountain, cu design rustic și un farmec aparte, are fațada de piatră și acoperiș metalic, dispune de patru dormitoare și 5 băi, un birou, dar și o bucătărie utilată cu aparatură de ultimă generație.

Un pod se întinde pitoresc pe un mic iaz, chiar în fața casei principale, în timp ce în interior se observă tavane înalte, cu grinzi de lemn masiv și pardoseli din lemn texturat. În living tronează falnic un șemineu din piatră, iar priveliștea spre munții din jur este de-a dreptul încântătoare.

Bucătăria este modernă, cu dulapuri elegante din lemn lucios și e dotată cu aparate culinare de top. Băile au un desing modern, minimalist, în acord perfect cu restul casei.

Există și mai multe terase în jurul casei, orientate în special către valea de la poalele munților. Separat de casa principală, mai există o zonă confortabilă de lounge cu șemineu și o bucătărie de inspirație retro.

FOTO: Hepta

Categorii Lifestyle