Kate Upton și trucurile sale de frumusețe

E blondă, voluptoasă și debordează de senzualitate. Kate Upton a ajuns cel mai cool model al momentului, iar astăzi am aflat câteva dintre secretele sale de frumusețe.

Kate reprezintă un alt tip de frumuseţe în rândul ma­nechinelor şi susţine un alt fel de crez: Mâncaţi şi simţiţi-vă bine în propria piele.

„Îmi coafez părul într-un coc elegant sau mi-l usuc la salon. Modellingul are prețul său din cauza aparatelor de coafat fierbinți, deci pentru mine e important să am părul sănătos. Așadar, folosesc măști ori de câte ori îmi permite timpul.”, spunea modelul la un moment dat.

„Îmi place să încerc combinații pentru o seară în oraș, dar de obicei rămân în sfera clasicului. Mizez pe buze puternic colorate, smoky eyes, ten impecabil.”

„Am întotdeauna în geantă un ruj, dar și kitul corector și pudra.”

„De cum ajung acasă, mă spăl pe față și aplic loțiune tonică. Mama m-a învățat să fac asta seară de seară, așa că mi-a intrat în reflex.”, spune ea.

.„Frumuseţea chiar vine din interior, din sănătatea de care trebuie să ne îngrijim, spune Kate Upton în faţa tuturor celor care o contestă. În plus, „nu vreau să mă înfometez. Vreau să mă simt bine alături de familia mea când ne reunim cu toţii şi vreau să fiu o fată normală. Tot ce îţi trebuie e încrederea în tine.”, mai spunea celebrul model și actriță.