Kate Moss, imaginea brandului de îmbrăcăminte al lui Kim Kardashian

Kim Kardashian a anunțat că a convins-o pe Kate Moss să fie noua imagine a brandului SKIMS.

Legendarul fotomodel acum în vârstă de 47 de ani a pozat topless, în lenjerie intimă și în ținute modelatoare pentru campania de vară a brandului mai sus menționat.

Am fost fan SKIMS din prima zi. Ceea ce face Kim cu brandul este atât de proaspăt și de modern, făcând lenjeria feminină așa cum și-o doresc femeile și care se potrivește perfect”, a spus Kate Moss pentru revista People, despre colaborare.

FOTO: Hepta

Am cunoscut-o pe Kate Moss în 2014, prin Riccardo Tisci, și am fost uimită instantaneu de umorul ei obraznic și de frumusețea ei autentică și clasică – suntem prietene de atunci. Este o legendă a modei, definind o întreagă generație și mă simt onorată să o prezint ca noua față a SKIMS în această vară”, a scris Kim Kardashian pe Twitter.

Kate Moss și-a început cariera în modelling la 14 ani, după ce a fost descoperită de un scouter în 1988 pe aeroportul JFK din New York. La 18 ani defila deja pentru cele mai mari nume din industria modei, iar prima ei prezentare a fost pentru Dolce&Gabbana, în cadrul show-ului de primăvară. Acum, Kate, după o carieră fructuoasă în lumea modei, se ocupă îndeaproape de activitatea în modelling a fiicei ei prin intermediul agenetiei de talente pe care o conduce – Kate Moss Agency, care mai are în portofoliu nume precum Rita Ora sau actrița din Game of Thrones, Gwendoline Christie.

Categorii Lifestyle