Kate Middleton și Prințul Wiliam aniversează nouă ani de la căsătorie

Kate Middleton și Prințul William căsătorie

Ducii de Cambridge – Kate Middleton și Prințul William au aniversat pe 29 aprilie cei nouă ani care s-au scurs de la căsătoria lor fastuoasă, celebrată la Westminster Abbey.

Kate Middleton și Prințul William au avut o nuntă ca-n povești, oficiată la Catedrala Westminster din Londra, care au luat parte capete încoronate și șefi de stat din întreaga lume. Evenimentul a fost urmărit de întreg globul și rămâne un moment de referință în istoria monarhiei britanice.

Kate Middleton și Prințul William nunta

Pentru a marca celebrarea evenimentului, Ducii de Cambridge au publicat o fotografie de la nunta lor pe contul lor de Instagram, în care le mulțumesc celor care le-au transmis mesaje de felicitare.

Când s-au căsătorit, Prințul William, posibilul viitor rege, avea 28 de ani, iar mireasa, 29. Kate a purtat o rochie Alexander MCcQueen și o diademă Cartier, iar mirele a îmbrăcat uniforma militară de gală.

Cuplul a avut parte de doua petreceri de nuntă –ambele desfășurate la Palatul Buckingham – o recepție formală, găzduită de Regina Elizabeta a II-a, la care au luat parte 650 de invitați, și încă una mai puțin formală, de 300 de persoane, organizată de Prințul Charles, tatăl mirelui.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle