Kate Middleton și Meghan Markle folosesc un truc surprinzător de styling

kate middleton

Te-ai întrebat vreodată de ce Kate Middleton, Meghan Markle și chiar și Regina Elisabeta a II-a nu au avut parte până acum de un moment à la Marilyn Monroe? Deși poartă deseori rochii vaporoase, niciuna dintre cele trei memebre ale familiei regale britanice nu a avut probleme funcționale cu ținutele. Le-am văzut coborând pe scări de avion, în zile cu vânt puternic, însă rochiile lor, chiar dacă erau evident din materiale subțiri și „ușor influențabile“ de vânt, păreau să sfideze legile fizicii.

Care e secretul?

Meghan Markle și Kate Middleton folosesc piese vestimentare adiționale, pe care le poartă de fiecare dată când au o apariție publică și ținuta prevede materiale vaporoase. „De cele mai multe ori, ele folosesc body-uri și dresuri care ajută la creșterea energiei statice, astfel rochiile nu se mai ridică așa ușor“, a declarat pentru The Sun  Myka Meier, expert în reguli de etichetă.

Pe de altă parte, Regina are o abordare cu totul diferită. Tivurile fustelor/rochiilor/paltoanelor ei ascund mici greutăți asemeni celor pentru draperii, care dau ținută și împiedică piesele să se ridice din cauza vântului. Un truc tot la fel de ingenios e pus în aplicare și în cazul pălăriilor – „Folosim clame acoperite cu același material ca al pălăriei, astfel încât să nu le puteți vedea“, a dezvăluit pentru Daily Mail Stewart Parvin, designerul care lucrează cu Regina din 2001.

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle