Kate Middleton și-a schimbat în sfârșit tunsoarea și arată minunat!

Kate Middleton și-a purtat părul în aproximativ același stil de când a apărut în lumina reflectoarelor – buclele lejere, lungi, și un brunet strălucitor – ambele au devenit semnătura ei. Cu toate acestea, se pare că ducesa de Cambridge a fost pregătită vara aceasta pentru o nouă schimbare. Nu am putea spune că a optat pentru un look radical, pentru că nu o reprezintă, ce-i drept, dar tunsoarea aleasă a venit cu un aer fresh și modern.

În timp ce participa la prima zi a Campionatului de Tenis Wimbledon la clubul All England Lawn Tennis și Croquet Club din Londra de săptămâna trecută, Kate a debutat un nou lob (bob lung), sub nivelul umerilor, stilizat în waves lejere. Pentru această ocazie, ea și-a asortat noua tunsoare cu o rochie alb-negru cu buline polka, perfectă pentru vară. Dacă înainte părul ducesei părea destul de banal și lipsit de viață, se pare că mama celor doi copii simpatici are o nouă energie – tunsoarea ei este foarte cool și în tendințe vara aceasta.

Kate Middleton este un style icon mai puțin obișnuit. Spre deosebire de prințesa Diana, ea dorește să combine rochiile și accesoriile în așa fel încât să fie și regale, dar și reale (adică rochiile să aibă lungimea sub genunchi, tocul să fie destul de mic și jachetele modeste). Sperăm ca această nouă tunsoarea să prefigureze schimbări în stil de acum înainte.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Celebrity Haircuts: Ce tunsoare bob ți se potrivește în funcție de forma feței