Kate Middleton, impecabilă la înmormântarea Prințului Philip

Cu ocazia nefericiturlui eveniment despre care, pe 17 aprilie, o lume întreagă a vuit, Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, a înregistrat una dintre cele mai rafinate apariții ale sale. Sobrietatea evenimentului, codurile impuse de titlu și silueta redată de piesele alese, au plasat-o, odată pentru totdeauna, în rândul fashion icon-urilor. 

Cu toate că nu este un subiect care să aibă moda în prim plan, evenimentul având o importanță majoră în cu totul și cu totul altă direcție, lumea nu s-a putut abține să nu remarce apariția impecabilă a Ducesei de Cambridge la înmormântarea Prințului Philip. 

Dacă de-a lungul anilor a fost intens criticată pentru alegerile vestimentare, unele mai inspirate, altele mai puțin, cu ocazia acestui eveniment nefericit, Kate Middleton intră odată pentru totdeauna în rândul fashion icon-urilor, datorită selecției de piese pe care le-a purtat sâmbătă, pe 17 aprilie, la capela Saint George. 

©Alpha Press

Detaliul despre care o lume întreagă vorbește are ca obiect colierul pe care Ducesa de Cambridge a ales să îl poarte. Colierul aparținându-i Reginei Elisabeta a II-a, purtat anterior de Ducesă la aniversarea de 70 de ani de la căsătoria cuplului regal dintre aceasta și Prințul Philip, Duce de Edinburgh, a adus un tribut sensibil relației celor doi. 

Completat de o pereche delicată de cercei cu perle și de o pălărie cu voaletă, impusă de codul evenimentului, colierul a fost piesa-cheie a întregii ținute. Rochia Roland Mouret și pardesiul Catherine Walker i-au pus în evidență silueta zveltă prin croiala ce marca perfect talia și prin detaliile extrem de elegante, precum butonii negri și funda supradimensionată din zona pieptului. 

Ducesa a purtat clasica pereche de stiletto negri, devenită deja o semnătură a stilului tău, un clutch negru cu ramă aurie și o pereche de mănuși negre.

Foto: hepta.ro