Kate, Ducesa de Cambridge, apariție inedită în costum tradițional pakistanez

kate kurta pakistan

Ducele și ducesa de Cambridge, Prințul William și Kate Middleton, se află în prima lor vizită oficială în Pakistan, care va dura câteva zile, Kate Middleton s-a conformat tradiției locului și a îmbrăcat o costumație specifică asiatică

kate kurta pakistan

Turneul celor doi duci vine la scurt timp după vizita întreprinsă de Ducii de Sussex, Prințul Harry și Meghan în Africa de Sud. Kate și William intenționează prin această vizită să atragă atenția asupra importanței educației de calitate a copiilor, în special cea adresată fetelor, prin care, astfel, acestora li se facilitează accesul în sectorul profesional. Vizita Ducilor de Cambridge în Pakistan beneficiază de cele mai înalt grad de securitate, din cauza tensiunilor politice din zonă. Aproximativ 1000 de polițiști pakistanezi au fost mobilizați pentru asigurarea securității membrilor Familiei Regale Britanice.

kate kurta pakistan

kate kurta pakistan

kate middleton pakistan

Turneul a debutat cu o vizită la Colegiul de Fete din Islamabad, iar Kate s-a conformat tradiției locului și a purtat un costum tradițional albastru – kurta, creat de designerul pakistanez Maheen Khan. Kurta este compusă dintr-o cămașă-tunică, cu origini din Asia Centrală,cu rădăcini în costumațiile pe care le purtau nomazii. Maheen Khan este una dintre cele mai reputate creatoare de modă din Pakistan, fiind denumită ”Coco Chanel a Estului” și deține funcția de director a Săptămânii Modei din Pakistan.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle