Karl Lagerfeld lansează o linie de pantofi sport care se pot personaliza

FotorCreated34

Pantofii sport sunt ultra în vogă în acest sezon – de la supermodele off duty surprinse în outfit-uri casual acompaniate în cel mai lipsit de efort mod de sneakers, şi până la invitatele de la Fashion Week, care apar în fotografiile de street style în ţinute elegante aduse cu picioarele pe pământ de câte o pereche de tenişi.

Sugestii despre ce model de pantofi sport să porţi şi cu ce ţinută poţi găsi aici, însă ce ai spune de o pereche de sneakers personalizată?

Karl Lagerfeld te invită să îţi creezi propria pereche absolut unică de pantofi sport, personalizată de la A la Z.

Tălpi metalizate, şireturi colorate, logo în diverse nuanţe, accente din piele, paiete sau piele întoarsă… cam orice detaliu poate fi adaptat preferințelor tale. Iar tuşa finală – pentru a te asigura că tenișii tăi sunt 100% unici, ai posibilitatea de a opta pentru imprimarea propriilor iniţiale pe limba pantofilor, în varianta aurie sau argintie.

Tot ce trebuie să faci este să intri în secţiunea Karl Kustomize de pe website-ul label-ului Karl Lagerfeld. Dacă eşti lipsit/a de inspiraţie, poţi consulta rubrica Karl’s Edits, în care găseşti sugestii pe-ndelete.

FotorCreated3

Foto: Karl Lagerfeld, hepta.ro