Karl Lagerfeld lansează o linie de inele de logodnă

FotorCreated3

De câteva decenii încoace, fiecare prezentare Chanel Couture se încheie, grandios, cu un bridal look, ce devine, invariabil, un punct de pornire pentru tendinţele sezonului în materie de rochii de mireasă. Cel mai nou proiect al lui Karl Lagerfeld asigură faptul că designerul va da de asemenea tonul în ceea ce priveşte trend-urile în materie de inelele de logodnă.

În parteneriat cu casa de bijuterie newyorkeză Frederick Goldman, Karl Lagerfeld va lansa în această toamnă, o colecţie de inele de logodnă, care va fi distribuită ca linie adiţională a brand-ului său omonim.

Piesele incluse în colecţie, care, conform declaraţiei designerului, se adresează generaţiei milenialilor, nu se încadrează în stereotipul bijuteriilor masive care inundă feed-urile de Instagram sau care pot fi observate pe degetele unora dintre cele mai populare vedete, ci urmăresc o estetică clasică. „Inelele de logodnă trebuie să exprime un sentiment. Trebuie să fie un simbol al dorinţei veritabile de a fi logodit. Trebuie să fie elegante, însă nu ostentative”, este de părere designerul.

Colecţia include trei stiluri de inele graţioase şi delicate – unul inspirat de arhitectură pariziană, unul dominat de forme geometrice şi unul care aminteşte de colecţia de bijuterii ce acompaniază colecţia vestimentară curentă a designerului pentru brand-ul sau omonim.

klengagement-ring

Inelele vor fi disponibile începând din toamnă în magazinele Karl Largerfeld, în variante din aur alb sau galben de 18 karate, sau platină, cu preţuri între 1.000 şi 10.000 de dolari.

Foto: Karl Lagerfeld