Kanye West şi adidas propun cei mai cool pantofi sport ai sezonului

fotorcreated1
În 2015, YEEZY BOOST 350 a schimbat regulile jocului. Anul acesta, în septembrie, Kanye West şi adidas Originals lanseză o evoluţie îndrăzneaţă a acestui stil. Pantoful a debutat într-o nouă culoare în luna februarie 2016 pe podiumul show-ului YEEZY SEASON 3, de la Madison Square Garden, din cadrul New York Fashion Week.
Cu un design nou, care rămâne însă fidel începuturilor sale, YEEZY BOOST 350 V2 este creat din materiale premium care îmbină în cel mai elegant mod tehnologia adidas și estetica de neconfundat în materie de design a lui Kanye West. Modelul 350 V2 crează un joc îndrăzneţ de culori având partea superioară compusă din ţesătura Primeknit în trei nuanţe puternice. Linia de culoare poartă amprenta ‘SPLY-350’. Stratul din material semitransparent care înveleşte talpa şi marginile din TPU crează un efect uimitor și oferă o aderenţă excelentă.
Talpa pantofului YEEZY BOOST 350 V2 utilizează inovatoarea tehnologie adidas BOOST pentru a crea o suprafată receptivă, durabilă şi rezistentă la şoc. În același timp, inovatorul material Primeknit beneficiază de cea mai avansată tehnologie adidas în materie de tehnici de cusut digitale, care fac ca pantoful sport să îmbrățișeze piciorul ca o a doua piele. Datorită cusăturilor distincte de pe material și a tălpii striate, YEEZY BOOST 350 aduce un omagiu predecesorului său.
Modelul YEEZY BOOST 350 V2 va ajunge în România exclusiv în magazinul adidas Concept Store din Băneasa Shopping City pe 24 septembrie 2016 la preţul de 1.001 lei.
Foto: adidas