Kanye îi trimite lui Kim style tips pe mail și cel mai recent e mega cool!

Mai ții minte cum arăta Kim Kardashian când începuse să devină faimoasă? Probabil nici nu vrei să îți amintești. Iată un mic reminder:

Între timp, Kim l-a cunoscut pe Kanye West și totul s-a aschimbat radical. Transformarea look-ului lui Kim a fost documentată și într-un episod din Keeping Up With The Kardashians – Kanye și-a trimis stilistul să reorganizeze garderoba lui Kim…. și, long story short, Kim a trecut de la look-ul de mai sus, la statutul de style icon.

Kim bifează în prezent locuri în primul rând la Fashion Week și pe listele de best dressed de la toate evenimentele la care ia parte, și, să nu uităm, a obținut aprobarea supremă în industria fashion atunci când Anna Wintour a invitat-o să pozeze pentru coperta revistei Vogue.

În cel mai recent episod din Keeping Up With The Kardashians, Kim a dezvăluit că soțul ei încă are o contribuție puternică în ceea ce privește conturarea stilului său personal.

“[Kanye] mi-a trimis un mail lung în care îmi explica – ‘Nu poți să mai porți ochelari mari. Totul se învârte acum în jurul ochelarilor minusculi.’ Mi-a trimis milioane de poze din anii ’90 cu ochelari din ăștia micuți”, explică Kim în timp ce poartă o pereche de ochelari soare Kanye-approved.

Kim în cel mai recent episod din Keeping Up With The Kardashians

Ce-i drept, Kanye are dreptate. Kendall, sora lui Kim, a renunțat deja de ceva vreme la ochelarii cu lentile mari și poartă, în schimb, lentile care abia dacă în acoperă ochii.

Nu te-a convins Kanye? Atunci poate te conving alte staruri cu statut de style icon care poartă astfel de ochelari încă din vara lui 2017: Millie Bobby Brown, Gigi și Bella Hadid și Rihanna.

Pro tip: Poartă ochelarii ușor căzuți, sprijiniți la jumătatea nasului, pentru un vibe cool, cum probabil îți aduci aminte din videoclipurile anilor ’90.

SHOP THE LOOK:

Ochelari de soare PopMap – 54 lei – aici

Ochelari de soare Kohls – 400 lei – aici

Ochelari de soare Ray Ban – 465 lei – aici

Foto: hepta.ro