Kaley Cuoco, actriță și producător executiv al unei miniserii TV despre viața artistei Doris Day

Cunoscută din seriale precum Teoria Big Bang și Însoțitoarea de zbor, pentru care a fost și nominalizată la Globul de Aur, Kaley Cuoco va juca rolul lui Doris Day într-o miniserie de televiziune, scrie variety.com. 

Actrița în vârstă de 35 de ani are în plan o miniserie dedicată lui Doris Day, după ce a obținut drepturile asupra volumului biografic „Doris Day: Her Own Story’, scris de Aaron Edward Hotchner. Aceasta va fi și producător executiv al miniseriei și îi va avea consultanți pe Jim Pierson, care a lucrat cu Doris Day, și pe Tim Hotchner, fiul biografului Aaron Hotchner.

Kaley Cuoco a spus recent într-un interviu acordat presei americane că ea și colegii săi de la casa de producție remarcaseră de ceva vreme proiectul dedicat lui Doris Day, dar nu aveau încă drepturile de ecranizare.

Printre filmele de referință ale actriței Doris Day se numără „Calamity Jane’ (1953), „S-a născut o stea’ (1954), „Omul care știa prea multe’ (regizat de Alfred Hitchcock în 1956, în care a cântat celebrul cântec „Que Sera, Sera’), „Petrecere în pijama’ (1957) sau „Confidențe pe pernă’ (1959).

Categorii Lifestyle