Justin Timberlake vorbește pentru prima dată despre venirea pe lume a celui de-al doilea său fiu

justin timberlake jessica biel

La jumătate de an după ce a devenit tată pentru a doua oară, Justin Timberlake a vorbit deschis despre venirea pe lume a celui de-al doilea fiu al familiei.

Justin Timberlake și soția lui, actrița Jessica Biel, au devenit părinții celui de-al doilea fiu al lor în luna iulie a anului trecut. Cuplul a ținut secretă sarcina și nașterea și de-abia după câteva luni vedetele au vorbit despre experiență. Justin Timberlake a vorbit în premieră despre cel doilea său fiu în cadrul skow-ului  The Ellen DeGeneres Show, unde a dezvăluit și numele bebelușului – Phineas. Primul născut al cuplului Timberlake-Biel are cinci ani și se numește Silas.

justin timberlake jessica biel

”Este grozav și foarte simpatic. Nimeni din casă nu mai doarme. Dar suntem încântați peste măsură și nu putem fi mai fericiți de atât. Suntem foarte recunoscători”, a declarat Justin Timberlake legat de nașterea mezinului.

justin timberlake jessica biel

Întrebat de prezentatoarea show-ului cum e viața cu al doilea copil, Justin Timberlake a adăugat: ”Nu mai apuc să mă văd cu soția mea. Nu, glumesc, e foarte amuzant, iar Silas e foarte încântat”.

Justin Timberlake și Jessica Biel sunt căsătoriți din 2012, dar relația lor datează din 2007. Cei doi locuiesc în prezent la ferma lor din Big Sky, Montana, locul în care s-au retras de când a izbuncit pandemia. Jessica Biel a fost ajutată cu îngrjirea copiilor de către mama ei, Kimberly Conroe Biel (65 de ani).

justin timberlake jessica biel

Nașterea lui Phineas a venit la opt luni după ce Timberlake a fost surprins de paparazzi în ipostaze tandre și nepotrivite alături de colega lui de pe platourile de filmare, actrița Alisha Wainwright, în New Orleans. Ulterior, Justin Timberlake a publicat o scrisoare prin care își cerea scuze față de soția lui pentru comportamentul neadecvat și invoca discreția.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle