Justin Bieber, Cindy Crawford, Lady Gaga, David Beckham – câteva dintre vedetele care apar în reuniunea serialului ”Friends”

friends: the reunion

Justin Bieber, Reese Witherspoon, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, David Beckham sunt doar câteva dintre vedetele care vor lua parte la reuniunea serialului Friends, intitulată sugestiv Friends: The Reunion, care va fi difuzată pe 27 mai, pe HBO Max. 

Mult-așteptata reuniune a serialului Friends are loc la 17 ani de la finalul seriei de succes și va fi difuzată pe 27 mai, iar mai multe vedete vor apărea în producție, alături de distribuția integrală originalăJennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Matt LeBlanc și David Schwimmer. Astfel, în reuniunea Friends de la HBO Max vor apărea vedete precum Reese Witherspoon, Elliott Gould, Tom Selleck, David Beckham, Justin Bieber, BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Kit Harington sau Larry Hankin.

Difuzarea episodului special Friends trebuia să aibă loc în urmă cu an, dar a izbucnit pandemia, astfel că aceasta a fost amânată până acum, când fanii Friends se vor putea reîntâlni în sfârșit cu personajele lor preferate – Ross, Rachel, Monica, Chandler, Joey și Phoebe.

friends: the reunion

Episodul special se va intitula Friends: The Reunion, iar difuzarea are loc chiar de aniversarea de un an a canalului de streaming HBO Max. Filmările pentru Friends: The Reunion au avut loc în aceleași studiouri din Burbank, California, în care s-a filmat serialul original, care a rulat între 1994 și 2004.

Episodul cu reuniunea este unul atipic și nu va urma un scenariu clasic, ci va fi mai mult o discuție liberă cu vedetele, asistate de public. Totuși, actorii își vor și intra în rolurile care i-au consacrat, la un moment dat.

Categorii Lifestyle