Jurnal de festival: UNTOLD #4

Hei A-Listers! Am ajuns la finalul festivalului UNTOLD 2018 ! Au fost patru zile dinamice, provocatoare pentru întreaga echipă A List.

Ziua echipei a început cu o filmare alături de Gabriela Popescu, care ne-a primit în studioul ei de machiaj, am savurat o cafea și am aflat noi tips-uri despre aplicarea machiajului, pe care colega noastră Maria Ștefan abia așteaptă să le împartă cu voi.

#alistteam #alistxuntold 

Am trecut și pe la #alistbed , unde ne-am bucurat să vedem multă lume care se relaxează, răsfoiește numărul 7 al revistei A List și își fac multe poze.

#aistbed #alistxuntold #mobiladalin 

Am continuat ce-a de-a patra zi de festival cu multe poze epice și interviuri cu povești interesante. De la Main Stage am pornit și spre scena Forest, unde Mihail a cântat piesele sale alături de mulțimea de fani într-un cadru de poveste, cu lumini calde și glasul mulțimii recitând la unison. Am reușit să ne strecurăm în backstage după finalul concertului, unde am stat de vorbă cu Mihail și echipa sa. Nu ne-am putut abține să nu imortalizăm momentul întâlnirii!

Francisc Photographer, Mihail & Diana Lupu

#DoEpicShots #withGalaxy #alistxuntold

Printre concerte și interviuri ne-am făcut timp să trecem și pe la cornerul Samsung, care în cadrul festivalului UNTOLD a realizat un set up perfect pentru poze de festival. Uite cum a ieșit una dintre pozele noastre epice preferate !

Diana Lupu

#DoEpicShots #withGalaxy #alistxuntold

#DoEpicShots #withGalaxy

Am continuat ultima zi a festivalului în zona Main Stage cu focuri de artificii, pe ritmurile artiștilor internațional precum: Black Eyed Peas și Armin van Buuren. Întreaga experiență UNTOLD 2018 -The Wolf Spirit a fost magică, dinamică și plină de surprize. Oare ce ne așteaptă în anul următor?

#alistxuntold 

#alistxuntold

Proiect susținut de Samsung. #DoEpicShots #withGalaxy

Foto Credit: Francisc Photographer