Jurnal de festival: UNTOLD #3

A-Listers! Am ajuns să povestim în jurnal și de ce-a de-a treia zi de UNTOLD Festival și încep prin a vă spune că fiecare este diferită una față de cealaltă! Nu mai zăbovesc și trec direct la subiect. Așa cum v-am obișnuit, prima oprire atunci când trecem porțile festivalului este corner-ul A-List care se află lângă foișorul din Parcul Central.  Am aruncat o privire curioasă peste tăbliile cu întrebări și m-am amuzat copios. Oamenii de la festival nu au avut rețineri în a ne răspunde la întrebarile provocatoare : Nu este imposibil să…. / Ce animal ești în pat?  sau Ce n-ai curaj să spui în pat? 

Aruncă ș tu o privire mai jos.

De la 18:30, alături de Raluca Anton am spus #LoveIsFun but… Complicated într-un LIVE alaturi de unul dintre cele mai reprezentative cupluri din festival: Ioana & Edy Chereji. Sunt numiti si parintii festivalului UNTOLD, asa ca nu ne-am putut abtine sa nu ii avem alaturi si sa discutam despre cum functioneaza un cuplu care lucreaza impreuna. Daca nu ai fost LIVE pe Facebook A list Magazine, gasesti intreaga discutie la noi pe pagina.

Raluca Anton & Diana Lupu

Seara a continuat in ritmurile trupei Bastille, care a concertat pe Main Stage. O trupa extrem de indragita si asteptata pe scena festivalului UNTOLD. Dupa ce Bastille concertat timp de o ora, multimea s-a bucurat de DJ precum :Don Diablo, Fedde Le Grand si Ofenbach Pe langa scena principala, o alta atractie despre care va vorbeam in jurnalul zilei de ierei a fost Nostalgia, unde muzica copilariei s-a auzit in boxe pana dimineata.

Stai aproape pentru jurnalul ultimei zile de festival !

Diana Lupu & Francisc Photographer

#seetheimpossible #withGalaxy #Samsung

Foto credit: Francisc Photographer