Jurnal de festival: UNTOLD #2

A-Listers! Cea de-a doua zi a festivalului UNTOLD ne-a adus o mulțime de activități interesante și muzică bună. Pe toate acestea le-am cuprins în jurnalul nostru de festival. Festivalul și-a deschis din nou porțile, iar noi ne-am putut bucura de cele 6 scene pline de artiști locali și internaționali. Dar până să ajungem la Main Stage sau alte zone interesante din festival, propun să facem o oprire la corner-ul A’List. Aici am continuat să ne relaxăm, să răsfoim ediția de vară a revistei și să ne facem poze cu gașca.

Am strâns toată gașca A’List și am pornit spre un alt loc cool din festival: Corner-ul SAMSUNG. Ne-am bucurat de o experiență interesantă și diferită cu noul Samsung Galaxy S10. #Seetheimpossible a fost motto-ul experienței noastre la Samsung, deoarece întreg setting-ul a fost distorsionat și halucinant. Aici cred că vorbele sunt de prisos, iar o imagine face mai mult decât o mulțime de cuvinte, așa că am lăsat mai jos selecția noastră de poze!

Diana Lupu

#Ateam

#Ateam

Diana Lupu & Raluca Anton

Ziua a continuat cu o ediție specială #LoveIsFun but Complicated,  LIVE din festival de la 18:30. Diana și Raluca l-au avut invitat pe Vali Bărbulescu, alături de care au continuat să vorbească despre cum reușim să ne împlinim visele, chiar dacă pare imposibil și, desigur, am condimentat puțin discuția vorbind și despre perspectiva lui asupra relațiilor.

Diana Lupu & Raluca Anton

Raluca Anton, Vali Barbulescu & Diana Lupu

Emisia s-a încheiat, dar distracția nu a luat sfârșit! Una din atracțiile principale ale festivalului este scena NOSTALGIA, unde muzica anilor ’80 și ’90 adună o mulțime de oameni într-un cadru retro care îți trezește o grămadă de amintiri.

După ce ne-am distrat pe muzica retro, a venit timpul să ne îndreptăm spre Main Stage, deoarece artistul principal din a doua zi de festival a fost Armin Van Buuren, care a ridicat întregul stadion în picioare de la miezul nopții până dimineața la micul dejun. Așa cum ne-a obișnuit în fiecare an!

Ziua a treia de festival ne așteaptă, așa că stați aproape pentru a vedea un nou jurnal de festival!

#SeeTheImpossible #withGalaxy #Samsung

Foto: Francisc Photographer