Jurnal de festival: UNTOLD #1

A-Listers! Ieri am început să scriem un nou capitol al UNTOLD Festival împreună cu o parte din echipă. Acest an este unul special pentru că se aniversează cinci ani în care Cluj-Napoca s-a transformat pentru câteva zile într-un tărâm magic care aduce împreună creaturi mistice și oameni. Păstrăm tradiția anului trecut, așa că, în cele patru zile de festival, corner-ul A’List, aflat lângă foișorul din Parcul Central este un loc perfect de relaxare și pentru poze instagramabile, cu perne supradimensionate.

Patul A’List

Francisc Photographer & Diana Lupu

#Ateam

Pentru că Love is Fun but…COMPLICATED chiar și la festival, Diana Lupu & Raluca Anton sunt LIVE pe pagina de Facebook A’ List. Discuțiile lor din ediția specială de la UNTOLD sunt inspirate de Samsung: #SeeTheImpossible.

Vremea ploioasă nu a reușit să oprească explozia de culoare și energia oamenilor care s-au bucurat de spectacole pline de lumini la Main Stage. Pe lângă scena principală, am descoperit elemente magice și scene în inima parcului, lângă lac sau chiar în tramvai.

Main Stage

Forest Stage

Muzica și distracția au continuat până în zorii zilei, așa că noi așteptam ziua  a doua de festival, cu noi experiențe. Stai aproape!

#SeeTheImpossible #withGalaxy #Samsung