Jurnal de carantină: Vedete fără make-up

jessica alba eva mendes

De la glam la auster – aflate în carantină acasă, vedetele se afișează fără make-up și ne arată cu ce își ocupă timpul.

De când toată lumea e sfătuită să stea acasă, în autoizolare, împărtășirea vieții monotone pe rețelele de social media a devenit una dintre principalele distracții, inclusiv a vedetelor, care au lăsat garda jos și ni se arată în toată splendoarea lor, din intimitatea casei, în ținute lejere și fără machiaj. Celebritățile ne arată cum își umplu timpul acasă și încearcă să-i îmbărbăteze sau să-i înveselească pe cei care le urmăresc, în timp ce transmit mesaje prin care își exprimă recunoștința față de cei aflați în linia întâi în lupta cu Coronavirusul.

Julia Roberts a publicat un selfie în care poartă ochelari și o rochie roșie, cuflori, în care enumeră motivele pentru care stă acasă și transmite leapșa și altor vedete.

Jennifer Lopez s-a afișat tot fără make-up, dar într-o stare de spirit foarte bună în timp ce se află la Miami, iar Jessica Alba face filmulețe alături de fiica ei cea mare, alături de care exersează mișcări de aerobic sau de dans și își face tratamente faciale.

Cindy Crawford joacă table, iar Eva Mendes a renunțat la glam tot pentru un look auster, cu ochelari.

View this post on Instagram

So this is where we’re at… #selfieisolation @wckitchen @instylemagazine

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

Adriana Lima se afișează în toată splendoarea și ne arată fața ei post-workout, iar fostul model Christy Turlington coase goblenuri pe canapeaua de acasă.

Actrița Amanda Seyfried adoptă un ton mai ferm când le transmite oamenilor îndemnul de a sta acasă.

View this post on Instagram

#istayhomefor

A post shared by Amanda Seyfried💛 (@mingey) on

Categorii Lifestyle