Jude Law și fiul său cel mare, primul film împreună!

Rafferty Law este fiul cel mare al lui Jude Law cu actrița Sadie Frost. Tânărul în vârstă de 24 de ani calcă pe urmele tatălui său și aspiră la o carieră actoricească. Are patru filme în portofoliu, iar în ultimul, care va fi lansat în noiembrie 2020, joacă alături de părintele său.

Înalt, blond, frumos și cu ochii lui Jude Law, Raff a atras rapid atenția caselor de modă internaționale. El a avut contracte cu Dior, Timberland, Hugo Boss, London Collecțion etc. Dar, cum era de așteptat, fiul lui Jude Law a vrut să își pună în valoare și talentul actoricesc, astfel că a avut apariții în “Recuperatorii”, “Running Man” și “Twist”. Acum, apare într-un film alături de tatăl său. Pelicula “The Hat” a fost filmată cu un iPhone și este regizată de Darren Strowger, fostul iubit al lui Sadie Frost, mama lui Raff. Filmul va fi lansat anul acesta, în luna noiembrie.

Toate încasările vor merge la două organizații care luptă pentru ajutorarea tinerilor bolnavi de cancer, scrie Daily Mail. Mai mult, Jude Law și fiul său și-au donat salariile pentru această cauză.

Actorul englez este tatăl a șase copii: Iris Law, Rafferty Law, Sophia Law, Rudy Law, Ada Law, iar cel mai mic are doar o lună.

Categorii Lifestyle