Jucătoarea de tenis Naomi Osaka își lansează o linie de cosmetice și o colecție de costume de baie

naomi osaka

Naomi Osaka (23 de ani), jucătoarea de tenis aflată în prezent pe locul doi în clasamentul WTA, după Ashleigh Barty și înaintea Simonei Halep, a anunțat că-și lansează o linie de cosmetice de îngrijire și o colecție de costume de baie.

Linia de cosmetice îngrijire a pielii creată de Naomi Osaka va fi lansată la toamnă, iar colecția de costume de baie este creată împreună cu brandul Frankies Bikinis. ”N-am crezut niciodată că-mi voi înființa propria mea companie, dar sunt super încântată să anunț lansarea KINLÒ, un brand de produse de skin care destinat rejuvenării pielii cu pigment închis. Sper ca aceste produse să ajute multă lume și chiar să salveze vieți deoarece am impresia că nu protejăm pe cât ar trebui s-o facem. Mai multe informații, din toamnă”, a scris Naomi Osaka pe contul ei de Instagram.

naomi osaka

naomi osaka

Pe lânga intrarea ei în industria cosmeticelor, tenismena de origine japonezo-haitiană a anunțat și lansarea unui brand de costume de baie – colecția lansată împreună cu Frankies Bikinis va conține piese întregi, dar și bikini și va fi disponibilă din 10 mai. Naomi Osaka este o personalitate discretă. Sportiva s-a remarcat până acum doar datorită performanțelor ei remarcabile din tenis și a încheiat contracte profitabile de sponsorizare cu Adidas, Tag Heuer, Louis Vuitton sau Nissan.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle