John Legend și Chrissy Teigen, imagini din noua lor casă. Cum arată proprietatea celebrului cuplu

John Legend și Chrissy Teigen sunt proprietarii unei noi case în Hollywood, pentru care cuplu a scos din buzunar peste 5 milioane de dolari. Construită de un dezvoltator local și finalizată anul acesta, proprietatea se întinde pe 3.440 de metri pătrați și are un living generos, patru dormitoare și patru băi.

Sub exteriorul acoperit cu lemn și sticlă se află un plan deschis, scăldat în lumină naturală, cu podele din lemn. Livingul este foarte mare, cu o bucătărie masivă, cu dulapuri elegante, de inspirație europeană și aparatură electronică Miele.

Alte spații interioare includ un birou privat și o baie principală la etaj, cu balcon privat și tot felul de dulapuri încorporate în pereți. Există, de asemenea, grădinile de la etaj care dispun de un sistem de picurare integrat pentru irigare, dar și un sistem inteligent-automat pentru controlul luminilor. Proprietatea mai are o peluză ierboasă și o piscină mică.

Cuplul deține deja o casă mult mai mare în Beverly Hills – achiziționată pentru suma de 14,1 milioane de dolari în 2016. Prietenii celor doi spun că noua lor proprietate ar putea fi utilizată ca studiou de muzică sau pentru show-ul de gătit al lui Chrissy.

Categorii Lifestyle