JLo, Jessica Alba și Katherine Heigl, nominalizate de o fostă stilistă de la Hollywood ca fiind cele mai nesuferite vedete

vedete nesuferite jlo katherine heigl jessica alba

O fostă stilistă de la Hollywood, pe nume Tamaran, a făcut un top al celor mai nesuferite vedete cu care a avut ocazia să lucreze, iar printre acestea se numară actrițele Marisa Tomei, Jessica Alba, Katherine Heigl sau Jennifer Lopez. Clasamentul rușinos al vedetelor care suferă la capitolul amabilitate a fost publicat pe contul de Tik Tok al autoarei, care a lucrat ca stilist al celebrităților din 2008 și până în 2017.

Confesiunile stilistei despre cele mai neplăcute experiențe profesionale cu vedetele cuprind amănunte despre Marisa Tomei, care obișnuia să întârzie foarte mult pe platouri, era nepoliticoasă și foarte tipicară.

marissa tomei

Astfel, Tamaran povestește cum, la una dintre întâlnirile lor programate la ora 9.30 dimineața, Marisa Tomei a apărut cu trei ore mai târziu, de-abia a salutat și a început să-și mănânce micul dejun în liniște. În plus, actrița era și foarte mofturoasă și refuza adesea hainele propuse pentru diverse filmări și evenimente. Stilista i-a acordat acesteia nota 5 din 10.

jessica alba

Într-un al video, Tamaran le are ca ținte pe JLo, Jessica Alba și pe Katherine Heigl si chiar o compară pe cea din urmă cu anul 2020. ”Este foarte dificilă și vine mereu indispusă la filmări și la ședințe foto. Iar Jessica Alba nu este deloc drăguță”, opusul imaginii cu care actrița i-a obișnuit pe toți.

katherine heigl

tamaran tik tok

Tamaran

”Își murdărea mereu hainele cu mâncare, avea o atitudine pasiv-agresivă și un stil de a vorbi ca și cum tu n-ai fi fost acolo”, adaugă stilista.
jlo

Iar în cazul lui Jennifer Lopez, oamenii nu aveau voie s-o privească direct în față în timp ce i se adresau, de aceea nicio costumieră și nicio croitoreasă nu voia să lucreze cu ea”.

alexis knapp

Actrița Alexis Knapp, cunoscută din producția Pitch Perfect, și-a creat reputația de a nu-și plăti colaboratorii. Tamaran a lucrat cu Alexis Knapp timp de un an și mereu i-a luat celei din urmă o veșnicie s-o plătească, își amintește stilista, iar, de multe ori, banii nici nu mai apăreau, deoarece vedeta considera că numele ei este suficient și ca nu trebuie să-și achite obligațiile. În plus, nici aceasta nu avea grijă de ținutele împrumutate pentru evenimentele de pe covorul roșu, pe care le păta cu mâncare și, odată, nu a mai returnat un set de bijuterii în valoare de 1300 de dolari.

Stilista a amintit și câteva celebrități cu care i-a facut plăcere să lucreze, iar printre acestea se numără actorii Jon Stewart, George Clooney sau cântăreața Carrie Underwood.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle