Jet Set: O colecţie de bijuterii cu dor de vacanţă

IMG_2504

Indiferent dacă ai în plan o călătorie sau dacă, pentru moment, eşti blocată în oraş fără perspectiva vreunui voiaj iminent, nu ai cum să spui „nu” unei colecţii de accesorii care te duce invariabil cu gândul la vacanţă.

Născute din dragostea pentru călătorii şi accesorii, colecţia-capsulă Alexandra Caspruf X Bon Bijou îmbină elementele inspirate din natură cu accentele preţioase şi spiritul boem al escapadelor estivale. Stelele căzătoare pe plaje pustii, grădinile mediteraneene cu trandafiri roz pudrat, culorile hipnotizante ale oceanului. Sunt imagini care-ţi rămân pentru totdeauna în minte şi pe care vrei să le porţi cu tine zi de zi. Iar Jet Set îşi propune tocmai acest lucru: să reunească într-o bijuterie versatilă şi uşor de purtat, detalii cu parfum de vacanţă, perle, corali, mărgele din piatră, sticlă sau nisip, cu elemente Swarovski şi din argint.

Realizate în totalitate manual, accesoriile includ brăţări, anklets, inele, coliere tip choker, precum şi o bijuterie cu dublu rol: un accesoriu pentru ochelari ce poate fi de asemenea purtat drept colier (sistemul de prindere din silicon se poate înlătura cu uşurinţă).

Fiind realizată în mare parte din pietre naturale, fiecare piesă emană un farmec aparte, definit mai ales de micile imperfecţiuni ale mărgelelor, dar şi de variaţiunile de nuanţe.

Inspirate de culorile oceanului deasupra recifului de corali, de atmosfera insulelor tropicale, ori de delicateţea grădinilor de flori, piesele sunt versatile, uşor de purtat alături de o rochie diafană sau de un outfit cu aer urban.

Bijuteriile pot fi achiziţionate online sau din showroom-ul Bon Bijou (str. Bruxelles 12), cu programare.

SHOP THIS STORY:

Foto: Andreea Macri