Jessica Simpson, 3 copii și un corp de invidiat

Pentru Jessica Simpson, izolarea cauzată de pandemie i-a adus rezultate peste așteptări.

În ultimul an, celebritățile au avut ocazia să petreacă mult mai mult timp cu familia și copiii, dar asta nu înseamnă că au renunțat la momentele lor de îngrijire a pielii și corpului.

Rutina de înfrumusețare a actriței Jessica Simpson i-a adus mai multă încredere în felul în care arată pielea și corpul ei și rezultate peste așteptări. „Am mai puține riduri la 40 de ani decât la 38”, a spus autoarea cărții Open Book și mamă a trei copii într-un interviu pentru Shape. „În timpul pandemiei, am devenit mai preocupată de îngrijirea pielii. Am descoperit device-urile cu lumină roșie pentru acasă. Este foarte simplu: pun dispozitivul antiinflamator deasupra zonei afectate și îl las să acționeze. Nu-l folosesc doar pe ten, ci și pe scalp, abdomen sau sâni – pe orice zonă a pielii inflamată.”

Preocuparea actriței pentru îngrijirea pielii nu este deloc nouă.

„Am suferit de inflamații ale pielii încă de când eram copil. Dar, după ce am născut-o pe Birdie, am avut erupții atât de persistente, încât nu le-aș fi arătat nici prietenilor poze cu pielea mea”, a explicat vedeta.

Sinceritatea actriței ar putea să ne ajute să depășim propriile nesiguranțe legate de felul în care arătăm. Desigur, este și un pic de efort la mijloc pentru a fi în formă, mai ales dacă ești mama a trei copii.

„Sunt mereu deschisă cu privire la nesiguranțele și defectele mele și, dacă pot ajuta pe cineva să se simtă mai bine în pielea sa, de ce să nu fac asta? Nimeni nu este perfect și oamenii trebuie să știe asta”, spune Jessica.

Foto: Hepta.