Jessica Alba și Zac Efron, imaginea celei mai noi campanii de promovare a Dubaiului

Departamentul de Comerț și Turism din Dubai (Dubai Tourism) a lansat o nouă campanie globală – Dubai Presents, care implică două staruri de la Hollywood: Jessica Alba și Zac Efron. Campania invită turiștii globali, căutătorii de experiențe, povestitorii și creatorii să fie parte din imaginea orașului, să își scrie propriul scenariu și să se afișeze în propria aventură teatrală ce folosește drept recuzită locațiile spectaculoase din Dubai.

Bazându-se pe platforma globală 2019 „A Story Takes Flight”, noua campanie Dubai Presents îi prezintă pe Alba și Efron într-o varietate de ipostaze interesante, organizate într-o serie de trailere, create pentru a promova diversitatea experiențelor și obiectivelor turistice oferite de Dubai, menite să inspire spectatorii să caute locațiile ideale pentru a-și spune propria poveste.

Filmată de regizorul premiat al Asociației Regizorilor de Film Americani, Craig Gillespie, campania prezintă o serie de șase filme de scurtmetraj în diferite genuri, începând cu genul Spion-action, fiecare film ducând spectatorii într-o călătorie captivantă prin oraș.

Primul film din seria Dubai Presents  îi pune în lumină pe Alba și Efron în calitate de cuplu de antrenori, care reușesc să introducă publicul în genul clasic de acțiune de spionaj, cu secvențe dramatice de spionaj cu turnuri umoristice.  Atrăgând spectatorii într-o călătorie prin destinații emblematice precum Burj Al Arab, Jumeirah Al Naseem și restaurantul Pierchic de peste apă, filmul explorează cartierul sofisticat Jumeirah din Dubai înainte de a face o tumbă și de a transpune publicul în peisajul deșertic, spre Hatta, capitala aventurii din Dubai. Aici se găsesc peisaje de nisip și se pot face o multitudine de activități, inclusiv drumeții, ciclism și caiac.

Categorii Lifestyle