Jessica Alba pare că a găsit elixirul tinereții. Care sunt trucurile sale de beauty

La aproape 40 de ani și mamă a trei copii, Jessica Alba arată impecabil. Cum reușește să se mențină în formă și care sunt trucurile la care apelează pentru a fi la fel de frumoasă în fiecare zi, aflăm în cele ce urmează!

O admirăm mereu pe covorul roșu, la tot felul de evenimente și lansări, însă chiar și atunci când nu se machiază, chipul Jessicăi arăta minunat. Actrița a mărturisit că folosește numai produse din brandul personal – Honest Beauty (n.r. compania sa se numește The Honest Company), care conțin uleiuri naturale pure extrase din semințe de fructe și nuci, trandafir, ylang ylang și cuișoare, aloe vera, dar și acid hialuronic.

Jessica nu evită aparatele cosmetice  de curățare sau pentru masaj facial, fie că se răsfață la SPA sau acasă. Un exfoliant eficient şi fără chimicale pe care actriţa îl prepară în propria bucătărie este iaurtul cu cafea măcinată şi ulei de cocos. Ea își masează pielea cu acest amestec şi îl lasă să acţioneze câteva minute înainte de clătire. În acest fel pielea este curăţată de celulele moarte şi hidratată.

Alimentația sănătoasă și sportul contribuie și ele la aspectul tineresc al starului din Cetatea Filmului. Alba se hidratează corect și merge frecvent la sala de fitness. Apa de cocos combinată cu proteine, unt de migdale și uneori fructe pare să fie băutura minune care o ajută să arate atât de bine.

Un alt truc la care actrița apelează este o mască pentru dezumflarea ochilor. Rețeta este foarte simplă: luați un castravete, îl dați prin răzătoare, puneți totul într-un tifon și apoi pe ochi. Lăsați să acționeze câteva minute, apoi clătiți fața. Veți vedea diferența cu ochiul liber.

Pentru a se menţine în formă, Jessica merge și la cursuri de dans, în special la cele de hip-hop asociate cu mişcări inspirate din Pilates.

Cât privește alimentația, ei bine, vedeta a ales un stil de viaţă cât mai natural, evitând alimentele intens procesate. Fructele şi legumele crude sunt nelipsite din meniul său.

Mai mult, starul a pus bazele unei companii care comercializează astfel de produse organice, iar în 2013 a lansat chiar și o carte în care oferă sfaturi şi descrie beneficiile unui stil de viaţă sănătos şi echilibrat.

FOTO: Hepta

Categorii Lifestyle