Jennifer Lopez va lansa o colecţie-capsulă în colaborare cu Giuseppe Zanotti

Jenny

După Anja Rubik, Beyoncé şi Rihanna, Jennifer Lopez este vedeta care va bifa următoarea colaborare cu designerul de pantofi Giuseppe Zanotti.

Artista a anunţat că va lansa o colecţie-capsulă de pantofi şi genţi în colaborare cu designerul italian, ce urmează a fi disponibilă începand cu luna ianuarie a următorului an.

„Cred că nici nu mai trebuie să spun că, la fel ca orice altă fată, ador orice pereche fabuloasă de pantofi”, a spus artista. „Fie că sunt pe covorul roşu sau într-o ţinută casual, pantofii potriviţi îmi completeza outfit-ul şi mă fac să mă simt frumoasă, sexy, şi neînfricată. Colecţia pe care am creat-o eu şi Giuseppe este fix ceea ce te-ai aştepta din partea amândurora – tocuri ameţitoare şi forme îndrăzneţe, şi, bineînţeles, detalii sclipitoare”.

Colecţia-capsulă, ce va purta numele Giuseppe for Jennifer Lopez, va include botine peep toe cu aplicaţii din cristale, wedge sneakers cu detalii grafice şi sandale gladiator din piele de şarpe, toate într-o paletă de pasteluri, griuri cool şi beige-uri calde.

„Mereu am fost inspirat de Jennifer şi ador să o văd purtându-mi creaţiile – această colaborare dintre noi a fost o evoluţie naturală a lucrurilor”, a adăugat designerul. „Colecţia, întocmai ca şi Jennifer, este senzuală, sofisticată, modernă, dar în acelaşi timp jucăuşă şi edgy”.

Colecţia Giuseppe for Jennifer Lopez va fi disponibilă în magazinele Giuseppe Zanotti, precum şi pe platforma online a brand-ului, precum şi în cadrul unei serii de retaileri internaţionali.

Foto: Condé Nast