Jennifer Lopez, super-sexy în campania de lansare a noii ei colecții de încălțăminte

jennifer lopez incaltaminte

Jennifer Lopez nu stă degeaba în pandemie- artista își continuă afacerile și își lansează o nouă colecție de încălțăminte, iar fotografiile de promovare o arată într-o ipostază sexy, așa cum ne-a obișnuit.

La 50 de ani, Jennifer Lopez se afișează într-o ținută sumară din piele, prin care vrea să-și scoată în evidență picioarele bronzate și tonifiate și, mai ales, noua ei colecție de pantofi, realizată în colaborare cu gigantul din industria încălțămintei – DSW.

Pandemia n-a facut-o pe Jennifer Lopez să încetinească ritmul de muncă, din contră. Artista pregăteste un nou film și noi piese, dintre care una cu celebrul Maluma, și face parte din echipa de vedete a reality show-ului World of Dance.

Colaborarea lui Jennifer Lopez cu Maluma a început astă-toamna, când cei doi au lucrat împreună pentru filmul Marry Me (care va fi lansat în curând), în care joacă și Owen Wilson – o comedie romantică în care JLo și artistul columbian în vârstă de 26 de ani încep o poveste de dragoste.

De asemenea, Jennifer Lopez își extinde sfera afacerilor și în sport și a făcut o ofertă de achiziție a clubului de baseball profesionist New York Mets, împreună de logodnicul ei, Alex Rodriguez, fost jucător de baseball, dar și alături de alți investitori, iar suma care este în joc ajunge la 1,7 miliarde de dolari.

Categorii Lifestyle