Jennifer Lopez și Armie Hammer se căsătoresc în comedia „Shotgun Wedding”

Jennifer Lopez și Armie Hammer vor face pereche în comedia „Shotgun Wedding”. Actrița de 51 de ani și unul dintre cei mai activi actori din ultima perioadă vor intra în rolurile Darcy și Tom, doi logodnici care își pregătesc nunta.

După ce aleg destinația și își adună familiile împreună, relația dintre cei doi începe să se clatine. Dar toată această drama este întreruptă după ce nuntașii vor fi luați ostatici la petrecere.

Jason Moore („Pitch Perfect”) va regiza scenariul scris de Mark Hammer si Liz Meriwether. Filmul va fi produs prin compania Mandeville Filme a producatorilor Todd Lieberman si David Hoberman, care anterior au colaborat cu Lionsgate pentru filmul „Wonder”, regizat de Stephen Chbosky in 2017.  Conform Variety, Erin Westerman de la Lionsgate a declarat ca „magnetismul irezistibil dintre Jennifer si Armie, separat si împreună, îi transformă în perechea perfectă pentru această comedie plină de acțiune”.  „Amândoi sunt actori incredibil de amuzanți, iar chimia dintre ei îi va face pe spectatori să vizioneze filmul până la final.”, a mai spus acesta.

După apariția în drama, „Call me by your name” (2017), Hammer a jucat recent rolul lui Maxim DeWinter în producția „Rebecca”, alături de Lily James și Kristin Scott Thomas, pe Netflix.

Categorii Lifestyle