Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au logodit?

jennifer lopez alex rodriguez

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez încă nu au răspuns oficial acestei întrebări, dar „semnele“ culese de fani par să confirme pentru ei această veste.

Acum câteva luni, Jennifer Lopez lansa melodia El Anillo (Inelul), iar zilele trecut, cântăreața a purtat un inel pe degetul destinat inelului de logodnă, ceea ce a declanșat o serie de întrebări din partea fanilor, dar și a presei internaționale.

It’s the lil quiet moments that matter the most…💕

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Jennifer Lopez a postat zilele trecute o fotografie în care ea și Alex Rodriguez se relaxau la plajă, însoțită de mesajul: „Micile momente de liniște sunt cele care contează cu adevărat“. Iar inelul pe care-l poartă cântăreața în acea fotografie a stârnit controverse. În timp ce o parte dintre fani sunt siguri că aceștia s-au logodit, o altă parte susține că inelul nu e „genul“ cântăreței, făcând o paralelă la cel pe care l-a primit de la Marc Anthony ori chiar la cel de dinaintea acestuia, de la Ben Affleck – ambele fiind inele cu diamante de dimensiuni generoase. Rămâne totuși întrebarea de ce JLo a ales să poarte bijuteria pe acel deget?

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle