Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au despărțit definitiv, după patru ani de relație

jennifer lopez alex rodriguez

Jennifer Lopez (51 de ani) și Alex Rodriguez (45 de ani) au anunțat că anulează logodna și că se despart definitiv, după patru ani de relație, dar că rămân prieteni.

Ne-am dat seama că ne va fi mai bine ca prieteni și așa vom și rămâne. Vom continua să lucrăm împreună și să ne sprijinim reciproc în afacerile și în proiectele pe care le avem împreună, ne dorim tot binele din lume unul altuia și copiilor noștri. Din respect pentru ei, singurul comentariu pe care îl vom face e acela că le mulțumim tuturor care ne-am transmis vorbe bune și care ne-au fost alături” – așa sună comunicatul emis de cei doi joi dimineața.

jennifer lopez alex rodriguez

Anunțul a fost făcut în exclusivitate pentru pentru publicația americană Today și vine în urma zvonurilor conform cărora fostul sportiv ar fi înșelat-o pe artista cu care trebuia să se căsătorească. Alex Rodriguez ar fi avut o aventură cu o vedetă de mâna doua de reality-show, Madison LeCroy.

jennifer lopez alex rodriguez

Imediat după ce zvourile au izbuncit, JLo a transmis că ea și Alex Rodriguez încearcă să-și rezolve problemele și a plecat în Republica Dominicană să filmeze pentru cea mai recentă producție, Shotgun Wedding, iar Rodriguez a urmat-o la scurt timp, pentru a repara relația. Într-o ședință foto publicată recent, Jennifer Lopez a apărut fără inelul de logodnă în valoare de 1,8 milioane de dolari, primit de la Rodriguez în urmă cu doi ani, când a fost cerută în căsătorie pe o plajă din Bahamas.

Cei doi și-au amânat nunta de două ori din cauza izbucnirii pandemiei.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle