Jennifer Lopez semnează un contract pe mai mulți ani cu Netflix

jennifer lopez netflix

Jennifer Lopez este cea mai recentă vedetă care a fost ”acaparată” de gigantul de streaming Netflix și semnează un contract pe mai mulți ani pentru a realiza filme și alte producții artistice care să implice femei.

Schimbările se țin lanț în viața lui Jennifer Lopez, atât în plan personal, cât și și profesional. După ce s-a despărțit brusc de logodnicul ei, Alex Rodriguez, și după ce a reînnodat relația amoroasă cu Ben Affleck, după o pauză de peste 20 de ani, JLo face un pas important în carieră și intră în cercul select Netflix, pentru a semna mai multe producții artistice.

jennifer lopez netflix

Prin intermediul companiei ei de producție, Nuyorcan Productions, JLo va realiza conținut în care să fie implicate cât mai multe femei – de la actrițe, la scenariste și producătoare. Deja numele actriței și cântăreței face parte de pe afișul a două producții de pe canalul de streaming – Jennifer Lopez va interpreta un asasin cu sânge rece în filmul de acțiune The Mother și va apărea și în thrillerul The Cipher, în care va juca agentul special FBI Nina Guerrera.

jennifer lopez netflix
Jennifer Lopez și Ben Affleck

Sunt foarte încântată să vă anunț noua mea colborare cu Netflix. Alături de colegii mei, cred că nu există un loc mai potrivit pentru a ne derula activitatea pe o piață care nu mai este limitată de restricții depășite.

Producția pentru The Mother, primul film Netflix în care va juca JLo, va demara la toamnă, iar artista deja a început antrenamentele de mare intensitate pentru a-și intra cât mai bine în rol, iar filmul va fi lansat spre sfârșitul lui 2022.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle